Mobilita a Digitalizace firemních procesů díky HELIOS Mobile

HELIOS Mobile je cesta k digitalizaci Vaší společnosti.  Evoluce všeho okolo nás si žádá maximální míru flexibility. HELIOS Mobile je nástroj umožňující růst efektivity a produktivity.  Telefon dnes máme neustále všichni při sobě, proč jej nevyužít?

Mobilní přístup k firemním procesům Vám umožní pracovat kdykoli a odkudkoli. Řiďte firemní procesy, tedy firmu z telefonu či tabletu. Buďte informován o aktuálních potřebách Vaší společnosti a rozhodujte včas. Pracujte kdy a kde se Vám to hodí. Řiďte, Schvalujte a Kontrolujte chod Vaší firmy, buďte vždy in a online.

Už nemusíte zapínat PC. Mobilita a Digitalizace Vaší firmy prostřednictvím HELIOS Mobile Vás podpoří například při schvalování faktur a plateb, zadávání a kontrole úkolů či docházky. Podpoří oblasti Servisu, Údržby, Výroby, Skladu, Inventur, Obchodu a Marketingu. S HELIOS Mobile vstupujete do světa moderních technologií jako jsou například EET, Elektronický podpis, Čárové kódy, práce s dokumenty DMS, OCR, pořizování fotografií během procesů, GPS a mapové podklady, rozpoznávání hlasu a hlasového ovládání.

CRM přímo v terénu? Chcete do telefonu nadiktovat obsah jednání či zpracovat zákaznický dotazník, pořídit Objednávku anebo vystavit Fakturu?

Ne jenom tyto vlastnosti oceníte a stanete se opravdu efektivní a produktivní, je to na Vás.


02. 06. 2020