Využijte své možnosti na maximum!

HELIOS Card 

Vstupte do nového roku digitalizací své společnosti v oblasti ERP a nabídněte svým zákazníkům, partnerům a zaměstnancům, nač jsou již zvyklí ze světa mobilních telefonů.

 

České technologické firmy YourPass a HELIOS Partner spojily své úsilí a vytvořily nový efektivní komunikační nástroj HELIOS Card. Hlavním přínosem HELIOS Card je online komunikace a digitalizace procesů jak u společností užívajících ERP řešení HELIOS, tak u jejich zákazníků a partnerů. Účelem karty je přímá online komunikace s vlastníky karet včetně upozornění na změny obsahu digitálních karet pomocí notifikací.

HELIOS Card je i Váš potenciál, jak změnit zastaralou off-line komunikaci na moderní on-line a digitalizovat Vaši firmu směrem k zaměstnancům, partnerům a zákazníkům. Cílem HELIOS Card je nahrazování osobních činností a budování dlouhodobého Customer Care díky přímé komunikaci s klienty. Uživatelé digitálních karet mají možnost sledovat jak všechny důležité informace, tak nabídky v reálném čase, či využít možnosti call center koordinátorů.

Telefon dnes máme všichni neustále při sobě, tak proč jej nevyužít. Mobilní One Touch přístup k informacím, možnost být kdykoli informován a moci komunikovat se svým okolím jsou příležitosti pro zvýšení efektivity a produktivity nás všech. Zeptejte se nás, jak by mohlo podpořit řešení HELIOS Card přímo Vás.

 

Získání nového zákazníka je 10krát dražší než udržet stávajícího, komunikujte a budujte vztahy se svými zákazníky přes HELIOS Card.


21. 01. 2021