HELIOS Green podporuje největší nezávislou síť pneuservisů v ČR

 

Implementace informačního systému HELIOS Green ve společnosti Chára Sport, a.s. se prostřednictvím společnosti ALDOR soustředila především na klíčové obchodní, logistické a servisní procesy.

Od července roku 2020 společnosti Chára Sport pomáhá v její rozsáhlé činnosti informační systém HELIOS Green z produkce Asseco Solutions, který v Chára Sport naimplementoval HELIOS Partner společnost ALDOR. Řešení HELIOS Green bylo vybráno pro svou komplexnost, díky které zajišťuje vysokou míru flexibility obchodně logistických a servisních procesů.

Hlavním přínosem implementace řešení HELIOS Green ve společnost Chára Sport je zavedení řízeného skladu a sledování DOT kódů pneumatik. V další etapě rozvoje společnosti Chára Sport se počítá se zavedením B2C a B2B portálu, který bude umožňovat on-line rezervace na přezutí a servis jak pro partnery tak pro koncové zákazníky.

Společnost Chára Sport je největší nezávislá síť pneuservisů v České republice a představuje know-how spolehlivosti, stability, profesionality a vstřícnosti k zákazníkům. Společnost nabízí ve svém prodejním portfoliu pneumatiky mnoha značek včetně služeb pneuservisu a rychloservisu.

Společnost ALDOR, člen skupiny HELIOS Partner je předním dodavatelem podnikových informační systémů HELIOS Green a HELIOS Nephrite se zaměřením na obchodní a servisní společnosti, kterým díky automatizaci a digitalizaci podnikových procesů zvyšuje efektivitu a produktivitu.

 

Společnosti Chára Sport děkujeme za projevenou důvěru a těšíme se na dlouholetou spolupráci.


22. 02. 2021