HELIOS Automotive pracuje pro Autocentrum Jan Šmucler

 

Společnost Autocentrum Jan Šmucler s.r.o. začala využívat výhod dealerského informačního systému (Dealer Management System) na platformě HELIOS Automotive od společnosti INFO NOVA.

Společnosti na AUTOMOTIVE trhu modernizují a digitalizují své firemní procesy nejen pod tlakem nových pravidel přicházejících z Evropské unie, ale především aby rozšířily služby pro své zákazníky a uspořily náklady na lidské zdroje.

Hlavním cílem implementace bylo sjednotit dosavadního zpracování dat, poskytnout kvalitnější informace a výstupy nezbytné pro řízení a rozvoj společnosti, lépe sledovat toky dokumentů a pokrýt všechny oblasti širokého spektra činností při prodeji a servisu automobilů. Řešení HELIOS Automotive pokrývá oblasti Ekonomiky a Lidských zdrojů, ale především Prodej nových vozů, Prodej ojetých vozů, Servis, Půjčovnu a Operativní leasing. Samozřejmostí je CRM řešení péče o zákazníky, Workflow a Manažerské reporty, dále integraci s informačními systémy Dodavatelů a Importérů. 

Přínosy zavedení HELIOS Automotive v Autocentru Jan Šmucler jsou jednoznačné, vedly ke snížení nákladů; zjednodušení kontrolních mechanismů; nastavení prodejních, servisních a finančních procesů, které vedly ke zvýšení efektivity a produktivity naší společnosti. Mezi klíčové patří také proces zákaznické spokojenosti“, řekl Miroslav Bláha obchodní ředitel a jednatel společnosti.

Společnost Autocentrum Jan Šmucler se zabývá prodejem/servisem vozidel značek ŠKODA, Volkswagen, Volkswagen užitkové vozy, SEAT, CUPRA, AUDI a prodejem ojetých vozidel v programu ŠKODA Plus a Das Welt Auto. Mezi další služby patří autopůjčovna, vlastní pronájem vozidel, prodej náhradních dílů/příslušenství“, dodává Miroslav Bláha.

HELIOS Partner společnost INFO NOVA je předním dodavatelem podnikových informační systémů HELIOS Green a HELIOS Nephrite se zaměřením na obor Automotive. Prostřednictvím specializovaného DMS řešení HELIOS Automotive zvyšuje konkurenční výhodu svých zákazníků na rychle se měnicím Automotive trhu.

HELIOS Automotive je specializované řešení pro prodej a servis automobilů, zemědělských a stavebních strojů, užitkových vozů.

Společnosti Autocentrum Jan Šmucler děkujeme za projevenou důvěru a těšíme se na dlouholetou spolupráci.

 


14. 04. 2021