HECHT specialista na zahradu používá HELIOS Nephrite

 

Společnost HECHT specialista na zahradu nasadila ERP řešení HELIOS Nephrite za pomoci společnosti ALDOR.


Implementace informačního systému HELIOS Nephrite ve společnosti HECHT se soustředila především na klíčové obchodní, logistické a servisní procesy. Od února 2022 společnosti HECHT pomáhá ERP řešení HELIOS Nephrite v její rozsáhlé činnosti a zajišťuje společnosti HECHT vysokou míru flexibility obchodně logistických a servisních procesů.

Hlavním přínosem zavedení HELIOS Nephrite ve společnosti HECHT je pokrytí všech klíčovýh procesů, a to jak obchodních, servisních a logistických, tak i výrobních. Velkým přínosem je i nasazení řešení HELIOS Workflow pro řízení celé firmy, které nám pomáhá hlídat kompletnost všech potřebných úkonů včetně schvalování limitů, dobropisů a všeho, co je třeba. „V rámci HELIOS Nephrite jsme získali i komunikační nástroj nad jednotlivými doklady, což nám značně zjednodušuje naše činnosti a prakticky úplně nás zbavuje potřeby papírové kanceláře.“, dodává provozní ředitel společnosti.

Společnost HECHT MOTORS, s.r.o. HECHT – specialista na zahradu byla založena v roce 1994. Na trh dodává kvalitní a designově povedené úspěšně prodávané výrobky a stejně jako další velcí výrobci se věnuje vlastnímu vývoji a designu tak, aby byl veškerý sortiment designově povedený, funkčně perfektní, bezpečný, ergonomicky vyvážený a odpovídal požadavkům evropských zákazníků a norem. Velká prodejní síť a nadstandardní servis je další přidanou hodnotou společnosti HECHT. Stejně jako neustále zlepšuje a rozšiřuje nabídku produktů, dochází i k budování distribuční sítě HECHT prodejen. Kromě exportu a prodeje sortimentu na vlastních pobočkách dodává HECHT své produkty také řadě velkoobchodních prodejců jakými jsou například Tesco, Globus, Ahold, nebo Hornbach.  Servisní zázemí díky více jak 120 autorizovaným servisním organizacím je schopno dodat náhradní díly a provést profesionální servis produktů ve všech státech, kde HECHT působí. Samozřejmostí jsou pak specializovaná servisní centra na všech pobočkách společnosti HECHT. „Veškeré naše úsilí směřujeme k tomu, aby byl zákazník se zakoupeným produktem a poskytnutými službami maximálně spokojený.", dodávají majitelé společnosti.

Společnosti HECHT děkujeme za projevenou důvěru a těšíme se na dlouholetou spolupráci.

ERP řešení HELIOS Nephrite je nejnovější informační systém pro úspěšné firmy.

HELIOS Partner společnost ALDOR je dodavatelem ERP řešením HELIOS Nephrite v segmentu Enterprise se zaměřením na obchodní, servisní a výrobní společnosti. Prostřednictvím ERP řešení HELIOS Nephrite zvyšuje konkurenční výhodu svých zákazníků na rychle se měnicím trhu.


04. 04. 2022