AUTRONIC ARTIUM nasadil HELIOS Nephrite

Společnost AUTRONIC ARTIUM velkoobchodní prodejce nábytku, dekorací a bytových doplňků naimplementoval ERP řešení HELIOS Nephrite za pomoci společnosti ALDOR.

 
Implementace informačního systému HELIOS Nephrite ve společnosti AUTRONIC byla zaměřena jak na hlavní obchodně logistické, skladové a WMS procesy, tak na podpůrné procesy v duchu ERP řešení ALL IN ONE.
 

Hlavní priority implementace HELIOS Nephrite ve společnosti AUTRONIC byly především automatizace a zjednodušení interních firemních procesů, například pomocí nástrojů WMS (Warehouse Management Systém) a HELIOS Workflow pro řízení procesů v celé společnosti, a to celé s provázaností na zjednodušení datových integrací v dodavatelsko-odběratelském řetězci.

Společnost AUTRONIC ARTIUM je jedním z předních prodejců nábytku, dekorací a bytových doplňků. Nabízí, mimo jiné, jídelní židle a stoly, kancelářské židle, houpací křesla, TV stolky, stylový nábytek, umělé květiny a stromy, zahradní dekorace, hodiny a obrazy. Disponuje se speciálními sezónní nabídky pro Vánoce, Velikonoce a Valentýn. „Chtěli jsme řízený, do jisté míry chytrý sklad a zefektivnit komunikaci v rámci firmy. Nakonec jsme našli nástroj HELIOS Nephrite, díky kterému jsme změnili a zautomatizovali procesy. Zrychlili jsme výdej ze skladů z dní na hodiny a odstranili jsme záměny zboží při výdeji a samotnou komunikaci jsme nechali na roboty“, dodává majitel a ředitel společnosti.

Společnosti AUTRONIC děkujeme za projevenou důvěru a těšíme se na dlouholetou spolupráci.

 
HELIOS Partner společnost ALDOR je dodavatelem ERP řešením HELIOS Nephrite v segmentu Enterprise se zaměřením na obchodní, servisní a výrobní společnosti. Prostřednictvím ERP řešení HELIOS Nephrite zvyšuje konkurenční výhodu svých zákazníků na rychle se měnicím trhu.
 

ERP řešení HELIOS Nephrite je nejnovější informační systém pro úspěšné firmy.


09. 09. 2022