HELIOS Automotive je specializované řešení pro prodej a servis automobilů, zemědělských a stavebních strojů, užitkových vozů. 

Vizualizaci protokolů alias „TRABANT“  v HELIOS Mobile je možno aplikovat například v HELIOS Automotive procesech při příjmu vozu do servisu, návratu vozu z operačního leasingu, půjčování vozů, výkupu vozů, dále pro identifikací technického stavu a poškození vozu anebo jiného servisovaného zařízení včetně fotodokumentace.

Vizuální protokol události je možné doplňovat o fotodokumentaci a textový zápis do protokolu je možné realizovat přes hlasové zadávání s následným elektronickým biometrickým podpisem technika a zákazníka. Následné kroky tohoto procesu mohou být například přenos poškození vozu na servisní zakázku s přípravou fakturace a následným tiskem protokolu o poškození vozidla apod.

Velké díky za tuto novinku v HELIOS Mobile, která vznikla díky spolupráci Partnerů HELIOS Open a to společnosti ALDOR a INFO NOVA.
 
 
HELIOS Partner společnost ALDOR je dodavatelem ERP řešením HELIOS Nephrite se zaměřením na obchodní, servisní a výrobní společnosti.
 
  
HELIOS Partner společnost INFO NOVA je předním dodavatelem podnikových informační systémů HELIOS Nephrite se zaměřením na obor Automotive.
 

HELIOS Mobile je on-line i off-line mobilní přístup k firemním procesům a informacím kdykoli a kdekoli.

 
HELIOS Nephrite je nejnovější informační systém pro úspěšné firmy.

24. 04. 2023