využívá výhody dealerského informačního systému
 
 
Společnost Auto Hégr, a. s. využívá výhod dealerského informačního systému HELIOS Automotive
na platformě HELIOS Nephrite od společnosti INFO NOVA, s.r.o.
 
Hlavním cílem implementace bylo odstranění největších nedostatků původního informačního systému. Získány byly zejména možnosti dlouhodobého provozu informačního systému nezávisle na výrobcích zastupovaných značek silničních motorových vozidel, zpracování většiny dat pouze v jednom řešení a značné možnosti úprav informačního systému dle požadavků společnosti Auto Hégr, a. s.
 
HELIOS Automotive ve společnosti Auto Hégr, a. s. nyní pokrývá oblasti financí a ekonomiky, mezd a lidských zdrojů, prodeje nových vozů, prodeje ojetých vozů, prodeje náhradních dílů a příslušenství, servisu a autopůjčovny.
 
Největším přínosem zavedení HELIOS Automotive ve společnosti Auto Hégr, a. s. je především maximální podpora podnikových cílů a významných podnikových procesů, která přispívá k jejich efektivnímu dosahování a fungování.“, doplňuje majitel společnosti Auto Hégr, a. s., pan Bc. Jaroslav Hégr, DiS.
 
Společnost Auto Hégr, a. s. je autorizovaným prodejcem silničních motorových vozidel značky Škoda a autorizovaným servisem silničních motorových vozidel značek Škoda a Volkswagen. Nabízí nejen prodej nových vozů, ale komplexní nabídku, která je spojena s provozem silničních motorových vozidel - autorizovaný servis, prodej náhradních dílů a příslušenství a také prodej ojetých vozů. Společnost Auto Hégr, a. s. poskytované produkty a služby nabízí ve svých provozovnách v Olomouci, Šternberku a Šumperku. Stále náročnější zákazníci požadují produkty a služby, které co nejvíce naplní jejich očekávání. Z tohoto důvodu společnost Auto Hégr, a. s. trvale zvyšuje zákaznickou spokojenost vedoucí k loajalitě jejich zákazníků prostřednictvím maximální implementace základních hodnot, které zákazníci v oboru podnikání společnosti Auto Hégr, a. s. žádají, a kterými jsou rychlost, ochota a kvalita, do všech služeb poskytovaných společností Auto Hégr, a. s.“, dodává generální ředitel společnosti Auto Hégr, a. s., pan Ing. Tomáš Doležel, MBA.
 
 
 
Společnosti Auto Hégr, a. s. děkujeme za projevenou důvěru a těšíme se na dlouholetou spolupráci.
 
  
HELIOS Partner společnost INFO NOVA je předním dodavatelem podnikových informační systémů HELIOS Nephrite se zaměřením na obor Automotive.

HELIOS Automotive je specializované řešení pro prodej a servis osobních, užitkových a nákladních vozidel, zemědělských a stavebních strojů.

HELIOS Nephrite je nejnovější informační systém pro úspěšné firmy.

08. 11. 2023